Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Kerstins Udde Spa & Turism

Pris från 210:-

Pris för husvagnsplats med el. Stugor vintertid från 740 kr/natt. Campa på Spa med tillgång till Spa från 190kr/husvagn och dygn.

Välkommen till en av Sveriges mest natursköna campingplatser, belägen vid Kerstins Udde där Höga Kusten möter Lappland. Området är lugnt och fridfullt och passar den som vill ha en avkopplande vistelse.

Stugbyn har 16 välutrustade storstugor varav 13 är 35m² och 3 är 55 m² och på campingen finns ett 40-tal campingplatser samt sommartid 5 enkla övernattningsstugor på vardera 12m² samt I anslutning till vår nybyggda reception på Kerstins Udde finns café och restaurang med fullständiga rättigheter. Under samma tak finns en spaanläggning där det finns tillgång till en 33-gradig pool, torr- och ångbastu, spabadkar, styrketräning samt förbokade behandlingar.

Prova gärna vår nyrenoverade bastuflotte, med vedeldad bastu och 2 vildmarksbad som ligger vid stugbyn! Kommer du vintertid så kan du testa ditt mod genom att ta ett dopp i isvaken och bli medlem i Trehörningsjö Isbjörnsklubb.

Under vintern finns elljusspår (1, 8 & 2, 8 km) samt obelyst milspår i i närheten och 8 km från stugbyn ligger Djuptjärnsbacken (400 m lång & 80 m fallhöjd), där man kan åka snowboard och skidor. Vill du hellre åka skoter så finns det miltals med skoterleder runt Trehörningsjö.

I stugbyn kan man roa sig med att åka i pulkbacken, grilla korv i kåtan eller låna en spark och åka längs vintervita vägar.

Prova isfiske och pimpla efter abborre eller fiska gädda med angeldon, guide finns att boka, utrustning både vinterkläder och fiskeutrustning och snöskor finns att hyra.

Boka en Naturens Bästa snöskovandring till den gamla kvarnen där vi kokar kornmjölsgröt och kaffe över öppen eld eller en oförglömlig upplevelse för hela släkten, från barnbarn till mor och farföräldrar med Hästen & Skogen.

Sommartid kan ni boka örtvandring med spa eller en Naturens Bästa Bäverspaning, vandring till kvarnen eller Midsommarnattsvandring för hela familjen.

Under sommaren finns även aktiviteter som lekplats, minigolf, boule, datastuga och en fin badstrand direkt vid campingen som passar både stora och små. Vill du ge dig ut på den stora sjön, så finns både roddbåtar och kanoter att hyra och är du fiskeintresserad, finns det fiskevatten med såväl ädelfisk i närheten och ett naturligt bestånd av stor gädda och abborre direkt vid campingen. Cykel- och utfärdskarta finns med vägbeskrivning till flera utflyktsmål bl. a Getgården och Trollebo med flera hantverkare dit man gärna får komma på besök! På samma karta finns vandringsleder inritade.

I närheten av campingen (500 m) ligger affär, bank, bensinmack och Pub Trapper Inn, där du kan njuta av god mat och dryck i annorlunda miljö. I grannbyn Nordsjö 6 km från Kerstins Udde ligger Mariebo golf en artonhåls pay and play-golfbana.

Välkommen till Kerstins Udde SPA & Turism i Västernorrland!

Naturens BästaSCR

Dela:

SCR
Höga Kusten
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!