Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Kerstins camping

Förutom väl tilltagna campingplatser för husvagn/husbil och tält, så erbjuder Kerstins Camping flera stugalternativ till uthyrning. De traditionella campingstugorna ligger samlade i en liten stugby med servicehus och gemensamt kök i närheten.

På Kerstins kan man utmana varandra på mini-golf, eller ta en skön promenad eller löprunda på vårt fina anlagda motionsspår i skogen intill. Det är ett enkelt sätt att uppleva naturen, som alltid finns nära till hands här. Passa på att bara vara och njuta av lugnet i den avkopplande gårdsmiljön.

Ibland kan det vara skönt att låta (hus)bilen stå och ta sig en cykeltur för att utforska omgivningarna. Campingen hyr ut både vuxen- och ungdomscyklar och hjälmar och barnstol finns så klart att låna till. När sen kvällen kommer och det är dags att varva ned efter dagens alla aktiviteter, kan det vara skönt att sitta ned och umgås vid vår grillplats.

Kerstins camping ligger också bra till för att göra dagsutflykter till bland annat Dalslands kanal, Akvedukten i Håverud eller någon av Vänerns vackra badstränder. För den golfintresserade är det inte långt till Melleruds golfklubb.

Titta gärna in på vår hemsida och läs mer om aktiviteter och sommarprogram.

Välkommen till Kerstins Camping i Dalsland!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!