Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Stocken Camping

Stocken Camping är en lugn och naturskön camping strax intill det charmiga fiskesamhället Stocken, längst ut på västra Orust. Hit kan ni komma och tälta, bo i husvagn eller husbil och för de som inte har sitt boende med sig, finns både villavagnar och stugor att hyra.
Anläggningen erbjuder 134 campingplatser med el, tältplatser med eller utan el, 19 stugor och 2 villavagnar.

Nere vid sandstranden ligger bastun med möjlighet att ta sig ett dopp i havet när det blir för varmt och längs klipporna finns både soldäck och badbrygga. Vill man vara lite mer aktiv, då kan man ta sig ett parti boule, hyra cykel eller spela minigolf.

Inne på campingen vid vattnet ligger Stockens restaurang och rökeri, som erbjuder god mat och vacker utsikt. Strax intill finner man även Orust kayak, som både hyr ut och säljer kajaker.

Stocken Camping ligger bra till för att göra dagsutflykter till bland annat Käringön och Gullholmen - i vår Info-pointstuga hittar ni tips på mer. Under högsäsong ordnas med både fotbollsskola och barnklubb för de mindre. För den golfintresserade är det ca 8 km till Orust Golfklubb.

Tillsammans med den lokala Föreningen Stocken anordnas traditionsenligt midsommarfirande.

Välkommen till Stocken Camping i Bohuslän på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!