Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 078 st

First Camp Gunnarsö-Oskarshamn

First Camp Gunnarsö är en naturskön camping och stugby för hela familjen som är vackert belägen vid smålandskusten. Här finns härliga badplatser vid hopptorn, klippor, sandstränder med mera. För barnen finns många roliga aktiviteter på vackra Gunnarsö, här leker barnen veckan lång. På området kan du även hyra cykel, segway, trampbåt för att nämna några aktiviteter.

I butiken finns nybakade frallor varje morgon och restaurangen med fullständiga rättigheter erbjuder både lunch- och middagsmenyer och trubadurkvällar.
First Camp Gunnarsö erbjuder 72 fräscha, nyrenoverade stugor i olika kategorier. Välj mellan enklare ekostugor till större välutrustade stugor. Alla våra stugor är rökfria och vi har särskilda stugor där det är tillåtet med husdjur. Vi har även stugor som passar dig som är funktionshindrad.

Astrid Lindgrens Värld och Glasriket är en bilutflykt härifrån och från hamnen går färjan till Öland, Gotland och Blå Jungfrun (ca 2,5 km från Gunnarsö).

First Camp Scandinavia

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!