Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Sandviken Camping och Stugby

Sommarparadiset Sandviken är en pärla vid Storsjöns strand, en sommaridyll i det Norrländska inlandet, endast 4,5 km från centrala Östersund. Den härliga naturen, närheten till vattnet och den fantastiska utsikten karaktäriserar området, något som måste upplevas! På Sandvikens Camping bor du bekvämt i stugorna, i tält eller husvagn. Det finns även vinterbonade stugor för uthyrning året om. Anläggningen är öppen mellan maj och september.
Här finns något för alla, stora som små!
Oavsett ålder eller intresse så finns det något för alla. Det finns stora gräsplaner för spel och lek och det finns möjlighet att låna boulespel, badminton, brännbollspel med mera.
Här kan du även njuta av uppfriskande bad och fisk, både från brygga och båt. Under sommarsäsongen anordnas det danser nästan varje fredag, vilket brukar vara populärt bland både gäster och ortsbefolkningen. I området finns det också bra cykelvägar med möjlighet till fina cykelturer i vacker miljö. Vill du avnjuta en god måltid är du välkommen att stanna förbi restaurangen som har fullständiga rättigheter.
Det finns också ett flertal intressanta besöksmål att utforska i närheten av campingplatsen. Här har du nära till bland annat Jamtli, Teaterföreningen Arnljotspelen och Moose Garden.

Sandviken Camping och Stugby har 80 tomter, 12 stugor och 8 rum.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!