Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 728 st

Sandvikens Camping & Stugby

Familjecamping i naturskön miljö, en sommaridyll i det norrländska inlandet. Campingen är belägen vid Storsjöns strand endast 4,5 km från Östersund centrum. Den härliga naturen, närheten till vattnet och den fantastiska vyn mot Östersund karaktäriserar området och måste upplevas!

Här finns något för alla, stora som små. Möjlighet till bad och fiske, fina cykelturer, stora gräsplaner för spel och lek, naturstigar, eller ta en paus vid stranden och spana efter Storsjöodjuret! Vi har restaurang med bar, fullständiga rättigheter samt gatukök för lite enklare mat. Vi anordnar även danser till Sveriges bästa orkestrar sedan 40 år tillbaka, ett populärt inslag under sommarkvällarna.

Det finns mycket att upptäcka utöver campingområdet. Vad sägs om att klappa älgar på Moose Garden, eller göra en resa bakåt i tiden på Jamtli Historieland. Här finns Lövstabadet på Frösön, Östersunds största äventyrsbad med rutschkanor och hopptorn. Besök också Frösö Zoo, populärt och sevärt med många aktiviteter för barnen. Ta en promenad i centrum och stanna till i Badhusparken för en fika och kanske lite minigolf. Här finns också möjlighet att ta en tur med ångbåten Thomée, ett trevligt sätt att uppleva de vackra miljöerna kring Storsjön. För den golfintresserade finns också goda förutsättningar på närbelägna Frösö GK, Storsjöbygdens GK samt Krokoms GK. Ta en lunch på det berömda Arctura och njut av en fantastisk utsikt, där man vid vackert väder kan se ända bort till Åreskutan.

Spänning och äventyr, eller lugn och ro, vi på Sandvikens Camping och Stugby hjälper gärna till för att göra just din semester till ett minne för livet. Anläggningen är öppen från den 20/5-15/9 med full service från den 23/6-19/8.

Välkommen till Sommarparadiset Sandviken!

Vägbeskrivning
Belägen vid Storsjöns strand 5 km S Östersund Centrum, ta nya Vallsundsbron från Frösön, sedan 400 m höger, eller 17 km via avtagsväg från E14 och väg 45 vägskylt Sandviken 17 km i Brunflo mot Marieby.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!