Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Sikfors Konferens & Fritidsby

Pris från 270:-

Sommarens pris på campingplats inkl el. WiFi finns att köpa på området.

Här ligger en av Sveriges vackraste campingplatser, belägen vid Piteälven, på den med tidigare midsommarfestligheter förknippade Udden i Sikfors. Ett utmärkt alternativ för den som vill se sig om i 4-kanten området. I en radie av 5 mil ligger Luleå, Piteå, Älvsbyn och Boden, alla med fina utflyktsmål. Vi erbjuder konferensmöjligheter, hotell, stugor.

Campingen är känd för att vara välstädad och hålla en bra service. I dag finns 75 husvagnsplatser alla med eluttag. Du kan välja mellan olika miljöer beroende på intressen och aktiviteter. Boka endags- till säsongplatser.

Det finns kök och tvätt för självhushåll samt restaurang med fullständiga rättigheter.
Incheckning i receptionen.

Varje dag erbjuds nybakat bröd från egen ugn. Kiosk med mindre mängd toalettart. För fiskeintresserade finns fina fiskesjöar med inplanterad fisk inom gångavstånd. Piteälven som ligger runt campingen erbjuder fiske med öring, harr och gädda. Fiskekort säljs i receptionen och i livsmedels-affären. Vargens Livs 400 meter. Motionsslinga med el, 500 meter. Hängbro med utsikt över Piteälven.

Campingen har mindre lekplats för barnen och barnvänlig badpool.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!