Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Hammarstrands Camping

Pris från 220:-

campingplats 220, stuga 2 bädds 350, 4 Bádds 450, luxe vila stuga 5 Bädds 550. frukost 65.00 pp

Hammarstrand camping,

Vacker campingplats mellan Östersund och Sundsvall väg nr. 87 vid Indalsälven. Vi är öppna hela året. Vi hyra ut stuga och en 2 personer bungalow inkl. Dusch och kök. Campingplatsen har 36 vackra rymliga platser och är omgiven av natur och har utsikt över Indalsälven där du kan simma och fiska från campingplatsen. Det finns också båtar och kanoter att hyra och direkt från campingplatsen kan du gå uppför floden, under högsäsong är den uppvärmda poolen öppen.
Vi har en uppvärmd sanitetsbyggnad fullt utrustad med handikappdusch och toalett, ett fullt utrustat kök finns, en tvättmaskin och torktumlare kan användas till en liten avgift. Det finns ett separat rum där du kan tömma din toalett från husvagnen / husvagnen.
På campingen finns ett litet café med terrass där du kan beställa smörgåsar, äta frukost, äta en utsökt glass eller äta en liten måltid eller ta med den till din campingutrustning. Det finns en liten butik för bortglömda matvaror.
Byn Hammer Beach är en stor by svensk standard 1000 invånare du därför allt, två livsmedelsbutiker, bank, spritbutik, flera restauranger, kapare, en stor vårdcentral, jakt och cykelaffär, stor djuraffär, klädbutik, skoaffär, bensinstation och olika andra små butiker.

Välkommen Rob och Brenda

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!