Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 742 st

Siljansbadets Camping

Siljansbadets Camping i Rättvik är vackert beläget vid sjön Siljan. Längs en härlig långgrund och badvänlig sandstrand under skuggande tallar. Campingen ligger centralt med kort gångavstånd till Rättviks centrum. Från siljansbadet är det inte långt någonstans. Närheten till olika evenemang och aktiviteter gör campingen till ett självklart val för framförallt barnfamiljer.

Det finns gott om upplevelser kring Siljansbygden. Besök gärna den populära Björnparken i Orsa Grönklitt. I Nusnäs, Mora, har du möjlighet att se dalahästtillverkning. När du ändå är i Mora, missa inte tomteland i Gesunda. På Leksands sommarland erbjuds aktiviteter både i vattnet och på land.

Stanna gärna på campingen, om du är badsugen, ta ett dopp i från långbryggan som är hela 628 meter lång. Gör en kortare kryssning med M/S Gustaf Wasa och upplev sjövägen mellan Mora-Rättvik-Leksand. I från Rättvik avgår Gustaf Wasa längst ut på långbryggan. Rättviks parallella sommarrodellbana passar både stora och små.

Dalhalla har olika evenemang och konserter i från slutet av maj till mitten av sep. Några tips är Rhapsody in rock - the best som kommer i början av juli. I juli kommer även musikalen Cats och Kalle Moraeus show och mycket mer! I mitten av sep avslutar dalhall med sin berömda fyrverkerikonsert.

Välkommen till Siljansbadets Camping i Dalarna!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!