Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Blomstergårdens Camping & Stugby

Erbjudande 2010: Bo 7 nätter betala för 6. Gäller både camping och stugor.

Välkommen till den blomstrande bygden. Här mitt i Blekinge, hittar ni naturnära och välorganiserade aktiviteter för hela familjen. Sevärdheter och intressanta turistmål. Genuint hantverk och trevliga butiker.

Blomstergårdens Camping & Stugby ligger på gångavstånd från Blomstergården (öppnar kanske 2010). Sagolandet för barn och vuxna. Många upplevelser - 1 entré.
Blomsterpark - Museum - Utställningar - Sagoland - Minizoo - Barnens park - Butiker - Matservering.

Campingen erbjuder plats för ca 100 husvagnar och tält. Vi har 2-5 bädds campingstugor för att hyra hela veckan eller bara för natten.

Servicebyggnaden ligger centralt med både varmt och kallt vatten. Här kan ni spela en runda minigolf med hela familjen eller varför inte ett dopp i poolen och en runda fotbollsgolf.

Nyhet i bygden är Mjuamåla crosskart - en upplevelse för både ung och gammal. Njut av naturen under en promenad eller när ni joggar på någon av våra snitslade rundor i skogen. Här börjar också Blekinge vildmarksled, där ni kan cykla, vandra eller rida med häst.

Här kan ni också titta på älgar i vilthägn.

Utvandrarnas väg passerar här. Det är en väg som sträcker sig mellan Eriksmåla i Småland ner till Karlshamn i Blekinge. Här finns flera hantverkare att besöka i sina hantverksbodar.

Välkomna!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!