Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Ronneby Havscamping

Välkommen till Ronneby Havscamping!

Ronneby Havscamping är en idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona. Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmålen i Blekinge.

Många av våra campingtomter är belägna intill strandkanten med en underbar utsikt över havet men man kan också få en tomt som är helt omgiven av den vackra naturen. Eller varför inte bo lite närmre huvudbyggnaden så man har nära till restaurang och butik?

I vår huvudbyggnad hittar ni reception, butik och restaurang med fullständiga rättigheter. Vissa dagar och helger erbjuder vi underhållning i restaurangen eller på innergården och vad passar då bättre än att samla familjen och äta något gott för att sedan njuta av musiken eller ta del av lekarna, eller varför inte bjuda upp till dans?

På Ronneby Havscamping finns det massor att göra om man vill vara aktiv. För barnen finns lekplatser, minigolfbana och under högsäsong en mängd olika aktiviteter såsom teckningstävling, skattjakt, tipspromenader och karaoke. Under högsäsong anordnas även trubadurkvällar och annan underhållning som passar hela familjen. Sen finns ju alltid de fina cykelvägarna och de vackra promenadstigarna som sträcker sig genom den avkopplande omgivningen.

Har man ingen lust att aktivera sig går det självklart lika bra att ta det lugnt och ”bara vara” i vår Blekingesköna natur. Ronneby Havscamping är en familjecamping där vi värnar om den natursköna miljön och låter havsbrisarna stå för avkopplingen.

Vi önskar er varmt välkomna!

SCR

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!