Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Säters Camping

Välkommen till Säters camping, en ”lagom stor” familjevänlig camping som är belägen i vacker björknatur vid sjön Ljustern.

Avstånd till Säters centrum är c:a 1 km. Säters stadskärna med sin unika och trivsamma trähusbebyggelse, är en riktig pärla i Dalarna.

Inom campingområdet finns en barnvänlig badplats, med mycket rent vatten. För fiskevänner kan nämnas att öring är inplanterad i sjön och fiskekort kan köpas i kiosken.

Med bil kommer du till Dalarnas köpmetropol, Borlänge på 20 minuter.

Vi har 15 campingstugor med enkel standard, 4 bäddar i varje. Matlagningsmöjligheter finns i separat servicehus på området. Det finns även duschar, wc, bastu och tvättstuga med torkskåp i separat servicelänga. I receptionen kan du inhandla det nödvändigaste, och även äta en enklare måltid. Ca. 3 km till Säters golfklubb, med 18-hålsbana.

Säterdalen med sitt unika ravinsystem är värt ett besök, likaså mentalvårdsmuseét. Stora möjligheter till rekreation i omgivningarna, stora skogar med möjligheter till bär- och svampplockning

Barnpassning – grillkvällar - cykeluthyrning mm.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!