Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Simmatorps Herrgårdscamping

Belägen 2 km väster om Skara, erbjuder Simmatorps Herrgårdscamping en naturskön omgivning med mycket blandskog och en liten sjö i direkt anslutning till campingområdet. Campingen ligger endast ett stenkast från Simmatorps Herrgård med anor från 1600-talet.

Två utav de 6 välutrustade stugorna som finns på området är byggda 2001. 4-bäddsstugorna innehåller trinettkök (kylskåp, två kokplattor, vatten och avlopp, samlat i ett skåp). Man kan även hyra en herrgårdsflygel med bäddar upp till 20 personer.

Servicehuset har förutom tvättmöjligheter för kläder också ett uppehållsrum med TV. Minigolf. Servicebutiken erbjuder ett stort sortiment utav drickor, glass och godis. Basvaror som mjölk, ost och ägg finns också. Under högsäsong finns det färskt bröd i butiken varje morgon utom söndag. Man kan också hitta de nödvändigaste torrvarorna i butiken.

På sommaren erbjuder Skara en småstadsidyll för hela familjen. Förutom restauranger, butiker och caféer finns även sevärdheter såsom domkyrkan och fornbyn.

Skara Sommarland ligger endast 15 minuters bilväg från Simmatorps Herrgårdscamping.

Välkomna att hälsa på!

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!