Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 854 st

Johannesvik Camping & Stugby

Vår moderna camping ligger i en naturskön dalgång ca 3 km från centrala Kungshamn och Smögen i Bohuslän på Västkusten. Här finns stora strövområden med flera promenadstigar och motionsspår.

Badplatsen som ligger i direkt anslutning till campingen har både barnvänlig sandstrand och sköna klippor. Vi kan erbjuda ca 350 campingtomter (varav de flesta med el) samt 39 rymliga stugor med altan.

Våra stugor finns från enkla 3 bädds- till 4-6 bäddsstugor med dusch och WC. Alla stugor har pentry med köksutrustning, matplats och TV. Våra sanitetshus har mycket hög standard och i Villa Harmoni hittar ni vår relaxavdelning med jacuzzi och bastu.

Under högsäsong anordnas bl. a. tipspromenader, trubadurkvällar och ledarledda barnaktiviteter.

Prova gärna vår matservering med fullständiga rättigheter där vi erbjuder dagens lunch, pizza, gatuköksmeny och lättare rätter.

Kungshamn och Smögen erbjuder en mängd upplevelser, från bryggpromenader till hektiskt nöjesliv på kvällen. Ett besök på fiskeauktionen och en båttur till Hållö är självklara aktiviteter.

Vi har ett begränsat antal bokningsbara campingplatser med el. Bokningsavgift 100:- Avbeställningsskydd 250:-

Rökning är förbjudet i samtliga stugor. Husdjur är tillåtet i Lökåsen, Askbacken 30 & 60, Golfbyn 75 och Graniten 24.

Välkomna att besöka oss i sommar!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
MTR Express
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!