Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 589 st

Wiggersviks Camping

Välkommen till Wiggersvik Camping & Stugor, vår moderna camping belägen alldeles vid havet. Det omväxlande Bohuslänska skärgårdslandskapet där havet möter graniten ger alla möjligheter till avkoppling och att njuta av det salta vattnet och den ljuva havsutsikten från vår vackra camping.

Ta ett dopp i vår saltvattenspool. En kopp kaffe, läsk, eller en glass från glasskioskens altan och njut av sol och saltvattensstänk.

Naturskön miljö ca 2, 5 km från Kungshamn och 3, 5 km från Smögen. Dit kommer man med bil, cykel, taxi eller en härlig promenad. Vi har ca 220 campingplatser med el och två stora reservfält som är onumrerade, några med el och några utan el perfekt för tältare. Vi har även 54 st stugor i olika storlekar. Allt från 2-bädds till 8-bädds. Alla stugor har pentry med köksutrustning, matplats och uteplats. Det finns wc, dusch, mikrougn och tv, några av 4-bäddstugorna har wc men ingen dusch.
Småstugorna har ingen tv eller mikrougn.
Servicebutik, kiosk, prova gärna vår restaurang med fullständiga rättigheter där vi kan erbjuda dagens lunch, à la carte och pizza. Vi har även ett gatukök. Ett par kvällar i veckan under högsäsong har vi trubadur.

Minigolf, tv-rum, boulebana, grillplats, uthyrning av kanoter, cykelbåtar, cyklar och stugor. Fiske, motionsspår med mera. Serviceanläggning och bastun är igång varje kväll under högsäsong. Smögen, Kungshamn & Hunnebostrand erbjuder många trevliga upplevelser, från bryggpromenader till roligt nöjesliv på kvällarna.

Ett besök på hummerakademin och fiskeauktionen, en båttur till Hållö med klippor och bad, en trevlig promenad på Nordens Ark eller Smögenbryggan är värt att se och självklara utflykter

Välkomna till Wiggersvik i Bohuslän på Västkusten! Vi hoppas att ni skall få en solig och trevlig vistelse på vår camping.

Ulf med familj.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!