Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 902 st

Bredäng Camping Stockholm

Bredäng Camping Stockholm

Bredängs Camping ligger i ett naturskönt område invid Mälaren. Cirka 5 minuters promenad till Mälarhöjdsbadet, som har sandstrand och hopptorn. Bredängs Camping har självhushållsstugor och vandrarhem.

Det är endast 700 meter till Bredängs T-banestation och därefter 19 minuter med tunnelbana till Stockholm City. Under perioden maj – september går det att åka ångbåt från Mälarhöjdsbadets brygga till Drottningholms Slott eller Stockholms Stadshus.

Stockholm har ett oerhört rikt utbud av museer och andra attraktioner. Receptionspersonalen hjälper er gärna med all övrig information ni kan behöva vid ett Stockholmsbesök.
I närområdet ligger IKEA, Skärholmens Centrum, Kungens Kurva och Heron City, vilka kan vara trevliga att besöka för shopping och underhållning.

Campingen har en egen restaurang med rättigheter och en servicebutik där ni kan köpa nybakat bröd på morgonen. Campingen har wifi.

Öppet 15/4 – 6/10 2019

Hjärtligt Välkomna till Bredängs Camping Stockholm önskar Sven, Emil och Patrik Ryttare med personal!

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!