Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 099 st

First Camp City-Stockholm

First Camp City – Stockholm är en liten och personlig camping vackert belägen i Flatens naturreservat invid Flatensjön. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Ta avkopplande promenader i varierande skogsmark eller njuta av sol och bad vid sjöns fina badplats med sandstrand, ute-gym och minigolfbana. På campingen finns även en lekplats och en kort promenad tar dig till fyra nya utomhusbanor för sommarens skönaste semesterspel – padel!

Strax intill campingen ligger Ställplatsstockholm som erbjuder ställplatser för husbilar och som har öppet dygnet runt, hela året.

Hos oss finns campingtomter för husvagn, husbil och tält samt fräscha och moderna stugor. På området finns även en liten kiosk. Hundar är hjärtligt välkomna – Flatens naturreservat är perfekt för härliga promenader med fyrfota vänner!First Camp City – Stockholm är en liten och personlig camping vackert belägen i Flatens naturreservat invid Flatensjön. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Ta avkopplande promenader i varierande skogsmark eller njuta av sol och bad vid sjöns fina badplats med sandstrand, ute-gym och minigolfbana. På campingen finns även en lekplats och en kort promenad tar dig till fyra nya utomhusbanor för sommarens skönaste semesterspel – padel!

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!