Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

First Camp City-Strömstad

First Camp City – Strömstad är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö med närhet till havet. Här kan du koppla av och njuta av din semester på riktigt. Hos oss kan du campa med din husbil, husvagn eller tält i en vacker miljö och fantastisk utsikt. Campingen är belägen i en härligt kuperad miljö, på ett berg, där varje plats för gästerna är unik. Platserna är plana varav ett flertal är asfalterade. Behöver vi säga att denna camping är riktigt populär bland husbilister?

Här har du även nära till Strömstad centrum som har ett stort utbud av både shopping, restauranger och olika aktiviteter. En annan populär utflykt är till Kosteröarna utanför Strömstad, dit du tar dig med färjor över dagen.

Upplev kusten och Strömstad hos oss på First Camp City – Strömstad!First Camp City – Strömstad är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö med närhet till havet. Här kan du koppla av och njuta av din semester på riktigt. Hos oss kan du campa med din husbil, husvagn eller tält i en vacker miljö och fantastisk utsikt. Campingen är belägen i en härligt kuperad miljö, på ett berg, där varje plats för gästerna är unik. Platserna är plana varav ett flertal är asfalterade. Behöver vi säga att denna camping är riktigt populär bland husbilister?

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!