Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Fläsian - Sundsvall

Välkommen till First Camp Fläsian – Sundsvall, en vacker camping med havet som granne. Ta med ditt hem på hjul eller bo i någon av stugorna på campingen och njut av den fina havsutsikten, stranden och den rogivande naturen. På campingen kan du dessutom hyra cykel för att utforska närliggande områden lite mer!

Vill du ta en tripp in till Sundsvall, som faktiskt tidigare år blivit utsedd till en av Sveriges vackraste städer så gör du det enklast med bil eller buss som går precis intill campingområdet. Sunsvall centrum ligger ca 5 km bort och där kan du fylla dagarna med shopping, goda måltider eller varför inte besöka Sveriges fjärde största travbana Bergsåker.

I närheten av campingen finns det många aktiviteter att välja bland. Ta ett dopp i havet, prova golf på Öjestrands GK eller passa på att gå på trav. Vår närhet till Sundsvall ger dig dessutom ett stort utbud av shopping, restauranger och caféer. Vill du ha en adrenalinkick? Då får du inte missa Himlabadet!Välkommen till First Camp Fläsian – Sundsvall, en vacker camping med havet som granne. Ta med ditt hem på hjul eller bo i någon av stugorna på campingen och njut av den fina havsutsikten, stranden och den rogivande naturen. På campingen kan du dessutom hyra cykel för att utforska närliggande områden lite mer!

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!