Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Kävsta Camping

Campingen ligger ytterst vackert precis vid Indalsälvens strand i rakt sydligt läge. Badstranden passar även små barn då den ligger i en skyddad vik och bjuder på både sandstrand och stor gräsmatta för bollspel. Fler bryggor utefter vattnet finns för den som önskar hoppa direkt i djupare vatten. Fiske inom campingens vatten ingår i priset.

Ett myggfritt Norrland är det möjligt? Javisst - genom öppna landskap och mild bris från vattnet. Sitt ute i solnedgången och njut av utsikten utan att bli helt uppäten!

Varför inte passa på att upptäcka Indalsälven från ovan vattenytan genom att hyra en kanot. Vi hyr ut kanoter, kanotpaket och kan även erbjuda transport av kanoter till lämplig startplats. För den ovane kanotisten kan det vara skönt att enbart paddla nedströms. I kanotpaketet ingår tält, sovsäck, liggunderlag, spritkök och enklare köksutrustning - allt för att du enkelt och billigt ska ha en möjlighet att prova på vildmarkslivet.

Restaurangen har panoramautsikt oavsett om du sitter inne eller på altanen. Kom in för en kopp kaffe med hembakt alternativt en à la carte middag eller kanske en enklare hamburgermeny.

Under högsäsong har vi ett antal specialevenemang med levande musik.

Välkommen till Kävsta Camping i Västernorrland!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!