Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Sunne Kolsnäs

Sunne Swecamp Kolsnäs ligger vid den mytomspunna sjön Fryken i Värmland. Det finns en barnvänlig strand precis vid campingen och runt sjön ligger vackra vandringsleder och motionsspår.Campingen är 4-stjärnig och erbjuder trådlöst internet och TV.

Intill Sunne SweCamp Kolsnäs finns äventyrsbadet Sunne Vattenland. Här kan barnen ha roligt i flera dagar och det erbjuds attraktioner för alla åldrar!

Vid campingen finns ett stort utbud av aktiviteter som äventyrsgolf, fotbollsgolf och elbilbana. Ny lekpark byggdes 2007. Ny äventyrsgolfbana 2010. En motionscentral ligger i anslutning till campingen där det finns möjlighet att styrketräna, sola och basta. För de golffrälsta finns det en 18-håls golfbana endast 1 km från campingen. På Selma Spa finns möjlighet att köpa ett dagspa-kort för att riktigt skämma bort sig själv. Det finns även en bowlinghall bredvid campingen samt två serveringar med fullständiga rättigheter.

Vissa lördagar under sommaren är det nöje i Kolsnäsparken där bl.a. Lasse Stefanz är en årligt återkommande gäst. Onsdag - lördag v. 30 är det alltid den stora dans- och nöjesfestivalen: Fryksdalsdansen. Här uppträder många kända band och personer, såsom Björn Rosenström, Scotts och Ole Ivars.

Det finns mängder av utflyktsmål i Sunneområdet. Selma Lagerlöfs älskade Mårbacka är ett måste. Likaså Rottnerosparken, där sagans Ekeby finns.

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!