Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

First Camp Röstånga-Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen är ett riktigt paradis för barnfamiljen såväl som naturälskaren. Under sommaren arrangeras flera roliga aktiviteter som barnklubb, aktivitetsprogram, utomhusträning och kvällsunderhållning.

I anslutning till campingen ligger Söderåsens Nationalpark som är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Passa också på att göra ett besök på Skånes Djurpark.

Den omgivande oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på. Intill campingen finns elljusspår för sköna kvällspromenader. Och därtill finns flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis och fiske till ert förfogande på campingen.

På campingen finns ett poolområde som ägs av Svalövs kommun. På grund av brister i badanläggningen valde kommunen att inte öppna badet inför sommaren 2021. Kommunen har som mål att vidta de åtgärder som krävs för att kunna öppna poolen inför sommarsäsongen 2022 – dock med reservation för händelser som ligger utanför kommunens kontroll. Vi följer utvecklingen och uppdaterar med mer information löpande på vår hemsida.

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!