Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 901 st

First Camp Röstånga-Söderåsen

Välkommen till Röstånga Camping & Bad i Skåne. Vinnare av Zoover Award 2010 som Sveriges Bästa Campingplats enligt gästerna. 2008 utnämnd av Aftonbladet till en av Sveriges familjevänligaste campingplatser.

Vi kan erbjuda dig en naturskön 4-stjärnig camping vid Söderåsens Nationalpark i Skåne.

Hos oss kan du bo i moderna stugor med wc/dusch och hög komfort eller välj en klassisk campingstuga. Vi har även 180 attraktiva husvagn/tält tomter med el. Alla tomter har nära till nyrenoverade servicehus.

Upptäck vårt poolområde med en uppvärmd 50-meters bassäng samt 3 barnpooler och vattenrutschbana på 50 meter. Mellan doppen står dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoting och fiske till ert förfogande. I receptionshuset finns en mindre butik med det nödvändigaste och en säsongsöppen restaurang och glasskiosk.

På delar av campingen finns fritt trådlöst bredband. Vid receptionen finns även en stationär dator att hyra mot en mindre avgift.

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!