Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

First Camp Edsvik-Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på oerhört vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fina och barnvänliga strand eller på de varma västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester!

På området erbjuds även bekvämligheter som restaurang med fullständiga rättigheter och en servicebutik med nybakat bröd varje morgon. Hundar är hjärtligt välkomna till campingen och här finns en fin hundbadplats, hunddusch och utmärkta promenadstråk i varierande natur. I direkt anslutning till badstranden ligger en lekplats och en minigolfbana.

Närbelägna Grebbestad erbjuder ytterligare möjligheter till äventyr och utflykter som bland annat skärgårdsturer med båt, sälsafari, havsfiske, dykning och kajakpaddling. Och för er som tycker om vandra i naturen ligger det vackra naturreservatet Tjurpannan och Bohusleden i området.First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på oerhört vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fina och barnvänliga strand eller på de varma västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester!

First Camp ScandinaviaSCRThe Green Key

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!