Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 101 st

Saltviks Camping

Saltviks Camping ligger i norra Bohuslän, 5 km norr om Grebbestad. Den är mycket naturskönt belägen i en dalgång vid havet. På båda sidor omgiven av Tjurpannans naturreservat. Detta ger stora möjligheter till strövtåg i den bohuslänska naturen.

I kommunen finns ett stort antal fornminnen, t ex hällristningarna i Vitlycke. Ett annat utflyktsmål som uppskattas av barnfamiljer är Tanums sommarland. Dit är det bara 1 mil.

Standarden på campingen har höjts ordentligt de senaste åren, speciellt genom en ny modern servicebyggnad som stod färdig 1996. Saltvik har med sitt vackra och lugna läge även blivit mycket populärt bland säsongscampare. För den som gillar att spela golf finns två anläggningar på nära håll. Det går även att besöka campingen vintertid, då den nya byggnaden är öppen året runt. Under högsäsong är det danskvällar och poängpromenader varje vecka.

Campingbutiken är mycket välsorterad och håller öppet 8. 00 - 23. 00 under högsäsong. Det finns även en nyrenoverad restaurang/bar fullständiga rättigheter.

Välkommen till Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!