Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 909 st

First Camp Hökensås-Tidaholm

Hökensås Camping & Stugby en del av Nordic Camping & Resort AB gränsar till Hökensås naturreservat med en säregen natur som påminner om norrländska tallhedar. Den som söker lugn och ro i naturen har kommit rätt.

Pröva fiskelyckan, sola och bada, plocka svamp eller ta en tur på längdskidor. Här kan hela familjen glömma tiden och njuta av lugn, ro och mysiga aktiviteter året runt. Här bor ni fint och naturnära med endast ett några kilometer till den närmaste av ett trettiotal fiskesjöar.

Med ett trettiotal sjöar inbäddade bland kullar och åsar erbjuder Hökensås fantastiska fiskemöjligheter året om. Det nappar som allra bäst under vår och höst då vattnet inte är så varmt. En kort promenad från campingen når ni även Lilla Havssjön med fin badstrand, bryggor och ett hopptorn.

Vi har boende som passar alla & erbjuder sysselsättning för alla året runt. På området finns bastu, minigolf, boule, lekplatser och fotbollsplan.

Goda konferensmöjligheter finns då vi har ett flertal konferensrum och grupprum, samt bekväma stugor med dusch och toalett.

First Camp ScandinaviaSCRThe Green Key

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!