Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 109 st

Wassbacken Café Camping & Vandrarhem

Välkommen till vår camping och gästhamn som ligger vid Göta Kanals västgötadel vid en av de vackraste delarna av kanalen, på gränsen mellan Tivedsskogarna i norr och vadsboslätten i söder.
Vi erbjuder goda möjligheter till kanoting på kanalen och flera mindre sjöar i närheten. Sveriges största insjöar, Vänern och Vättern, ligger på några mils avstånd.

Cykla gärna utmed kanalen på sträckan mellan Sjötorp och Tåtorp, eller Sverigeleden som passerar Wassbacken mot skogslandet i norr eller mot söder genom fager vadsbobygd. Du kan även cykla på Västgötaleden som delvis följer kanalen. Köp gärna ett cykelpaket där Wassbacken ingår som delmål. Lokala cykelleder finns.

Artister från orten underhåller flera kvällar i veckan under högsäsong. Du kan också uppleva kanalen från däcket på någon av passagerarbåtarna.
Vi erbjuder en trestjärnig campingplats, stuguthyrning samt ett nyrenoverat vandrarhem som ligger i direkt anslutning till gästhamnen.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!