Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Skeppeviks Camping

Pris från 170:-

Skeppeviks Camping är en naturnära camping som ligger alldeles intill havet i sydöstra Sverige, mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Den vackra omgivningen är mycket lämplig för promenader och cykelturer.

Skeppeviks Camping är över 2 hektar, med 62 mycket rymliga campingtomter. Campingplatsen, som är ett gräsfält, har ett fint skyddat läge invid skog. Det gör det möjligt att få skugga (om man vill), samtidigt som man har närhet till stranden. På campingen finns det en helgöppen restaurang och pub, minigolf och en servicebutik.

På campingen finns ett modernt servicehus och diskmöjligheter. Samlingslokal med allmänt kök finns för dig som vill värma dig eller laga mat, och där finns även en tvättmaskin att hyra.

Stranden är en gräs- och sandstrand. Eftersom det är långgrunt vatten är den mycket lämplig för barn. I omgivningen finns det fler fina stränder man kan besöka. Om man vill på upptäcktsfärd finns det på campingen trampbåtar att hyra. Eller så kan man njuta av en härlig promenad genom skogen eller längs med havet.

Om du inte gillar att tälta finns det även campingstugor att hyra.

Vägbeskrivning
Vid E22 3 km S Bergkvara. Skyltat från E22. 40 km N Karlskrona, 45 km S Kalmar.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!