Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 974 st

Stenrösets Camping Trollhättan

Stenrösets Camping, som är en lugn och trivsam camping med fin natur, ligger 5 km söder om den vackra sommarstaden Trollhättan med sina många uteserveringar, många med utsikt över Göta Älv. Göteborg har vi 60 km söder om oss, på ett lagom avstånd för en dagsutflykt.

Nära till 9-håls golfbana med driving range. Från campingen finns gång- och cykelmöjlighet till Göta Älv, som med sina 6 slussportar och med en nivåskillnad på hela 44 m är en stor sevärdhet. En stor turistattraktion är också Trollhättefallen med en total fallhjöd på 32 m. Och under sommarperioden tre påsläpp om dagen. Den som är intresserad av djur och natur har tillgång till Halle och Hunneberg som ligger ca 20 km norr om oss. Dessa båda berg är kända för sina många Älgar och för sin bitvis orörda natur och flora.

Strax nedanför Halleberg ligger den vackra sjön Vänern, Sveriges största, känd för sitt fina laxfiske och många fina badplatser. På cykelavstånd från campingen ligger också flera små fina bad och fiskesjöar bla med fint forellfiske. Campingen i sig själv består av gräsytor med plats för ca 50 husvagnar eller tält varav de flesta med el.

För de större barnen finns 2 stora jättestudsmattor och för de mindre bla sandlåda och gungor.
Kiosken är alltid välsorterad och innehåller även receptionen med sin trevliga personal.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!