Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Unda Camping

Unda Camping är belägen 8 km väster om Uddevalla och ligger i ett naturskönt område i anslutning till badplats med härliga klippor och sandstränder. Området är naturreservat. På campingen finner du en välsorterad livsmedelsbutik, som har öppet varje dag. Där finns också vår uteservering med utsikt över Byfjorden.

På Unda kan du tillbringa dina lediga stunder till att spela minigolf, åka vattenrutschbana eller spela fotboll. Under juli månad finns barnaktiviteter och bingo promenader. Dans på berget till orkester annordnas på midsommarafton och lördagar under juli.

På det närbelägna Herrestadsfjället - en mäktig högplatå strax norr om Uddevalla med härliga strövmöjligheter - finns det chans till sportfiske. Dels ädelfiskesjöar och dels gädd- och abborrfiskevatten.

Rundturer på Byfjorden med m/s Sunningen eller m/s Gustagsberg som utgår från Uddevalla och angör Unda brygga. Dessutom finns dagsturer till Kärringön och Smögen med m/s Byfjorden. Även daglig kollektiv buss- och båttrafik till Uddevalla.

Välkommen till Unda Camping i Bohuslän på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!