Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 909 st

Apelviken

Apelviken ligger mitt emellan två stränder där man kan välja att bada från klippor eller strand. Vi har även en utomhuspool som är tempererad maj till september.

Vi har restaurang med fullständiga rättigheter, poolcafé med öl- & vin rättigheter, livsmedelsbutik, bangolf och spelhall.

Under högsäsong har vi ett flertal aktiviteter i veckan; såsom barnklubb med aktivitetsledare, prova på vindsurfing för ungdomar, vattengympa, tipspromenader, danskvällar, after beach och liveband som spelar covers och mycket mer. Fritt inträde till pool & till de flesta aktiviteterna ingår i alla våra boendepriser.

Du tar dig lätt in till centrum genom att promenera, hyra cyklar eller med det populära strandtåget. I centrum finns fästningen, livlig torghandel 2ggr/vecka och mycket mer.

Vi har 40 st semester- & konferenslägenheter på vardera ca 46 kvm. Utöver semesterlägenheterna har vi även 16 st parhus med vardera 2 st lägenheter (compact living) om ca 20 m2, fullt utrustade, trevlig innergård, indraget bredband. Dessutom har vi 10 st friliggande småstugor.

Välkommen till Apelviken i Halland på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Trillevallens Högfjällshotell
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!