Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 450 st

First Camp Björkäng-Varberg

First Camp Björkäng - Varberg, strax söder om Varberg, är en trevlig och vackert belägen familjecamping. Här finns allt som behövs för att skapa fina och mysiga semesterminnen. På campingen i Björkäng bor ni i husvagn, husbil, tält eller stuga på stora härliga tomter, bara ett stenkast från den barnvänliga sandstranden. Hos oss bor ni med havet som närmaste granne och med närhet till Varberg, Falkenberg och Ullared.

På området

På området finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar och bekvämligheter som servicebutik och bistro. Det finns också fina promenadstråk för er som vill ta med hunden på semestern. Tillbringa dagarna med att njuta av sol och salta bad vid stranden vid campingen, eller välj och vraka bland ett stort utbud av aktiviteter som bland annat minigolf, boule och beachvolley.

Välkommen till First Camp Björkäng - Varberg och njut av allt vi erbjuder i form av aktiviteter samt närheten till en mängd platser som våra gäster uppskattar att besöka. Lockande belägen på fina västkusten.First Camp Björkäng - Varberg, strax söder om Varberg, är en trevlig och vackert belägen familjecamping. Här finns allt som behövs för att skapa fina och mysiga semesterminnen. På campingen i Björkäng bor ni i husvagn, husbil, tält eller stuga på stora härliga tomter, bara ett stenkast från den barnvänliga sandstranden. Hos oss bor ni med havet som närmaste granne och med närhet till Varberg, Falkenberg och Ullared.

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!