Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Läjets Camping

Relativt nybyggd camping som startade 2004. Ligger i Halland på Västkusten, 4 km söder om Varbergs centrum med fina cykelvägar in till stan, bussen går precis utanför campingen. På campingen finns stor lekplats, restaurang med fullständiga rättigheter, butik med nybakat bröd alla dagar i veckan under hela säsongen. Under högsäsong arrangerar vi danskvällar, gympa, trubadurer för vuxna och olika aktiviteter för barnen.

Vi har 6 stugor, fyra med 6 bäddar, fullutrustat kök med dusch och toa, stora altaner med trädgårdsmöbler. Hund är tillåtet i vissa av våra stugor.

Två stugor har tre bäddar med lite enklare utrustning, ej dusch och toa, men med matlagningsmöjligheter.

Det är c:a 500 m till sandstrand och långgrunt hav. Det finns vackra strövområden i närheten av campingen och du kan promenera ner till fiskeläget, Träslövsläge. Där kan du köpa nyfångad fisk, krabba eller kräftor direkt från båtarna.

Våra campingtomter är minst 100 kvm, många med V/A och 10 till 16 ampere. Servicehuset är nytt och fräscht och vi lägger en stor vikt vid att ha ordning och reda och rent och snyggt omkring oss.

Vi har 280 campingtomter, 40 tältplatser utan el. Vi har förbokningsbara platser både på korttid och för hela säsongen.

Välkomna att kontakta oss eller besök oss i det vackra Varberg.

SCR

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!