Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Västerås-Mälaren

Trivsamma First Camp Västerås – Mälaren är vackert belägen precis vid Mälaren. Här bor ni på en modern destination med många bekvämligheter i omgivningar som inbjuder till avkoppling för hela familjen. Och för er som önskar lite extra guldkant finns en trevlig relaxavdelning med bastu. På området hittar ni även en servicebutik och vår First Camp Bistro.

Närheten till naturen och många stora grönområden gör campingen till en utmärkt plats att semestra med hund på. Här kan ni njuta av promenader, lek och bus och härliga dopp vid någon av Mälarens hundbadplatser. Här finns allt från avkopplande promenader och löpturer till fint fiske. Och varma sommardagar spenderas med fördel på den barnvänliga badstranden eller i en kanot på Mälaren. På destinationen kan ni spela en runda äventyrsgolf, en match boule eller kubb.

Campingen en bra utgångspunkt för besök på Fullerö golfbana, Askövikens naturreservat och Tidö slott. Och skulle ni vilja ta en liten paus från friluftslivet ligger Västerås city med shopping, restauranger, biografer och museer på bekvämt avstånd. Hit tar ni er enkelt med bil eller Elbafärjan som avgår från campingens brygga. Önskar ni ännu mer stadspuls ligger självaste Stockholm endast en timmes bilresa bort.Trivsamma First Camp Västerås – Mälaren är vackert belägen precis vid Mälaren. Här bor ni på en modern destination med många bekvämligheter i omgivningar som inbjuder till avkoppling för hela familjen. Och för er som önskar lite extra guldkant finns en trevlig relaxavdelning med bastu. På området hittar ni även en servicebutik och vår First Camp Bistro.

First Camp ScandinaviaSCRThe Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!