Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Falsterbo Camping Resort

Vår fina campingplats i härlig natur och vid böljande hav. Stora naturskyddsområden i direkt anslutning till campingen kan utforskas till fots. Vi har ca. 380 tomter, varav 350 med el.

Campingen är lummig och många tomter är omgärdade av en häck. Det finns 16 st. självhushållsstugor i olika storlekar. Inne på campingen finns butik, gatukök och lekplats till barnen. Exklusiv bangolf med bl a Öresundsbron i rörliga hinder och upplysta banor. Det är ca 400 m gångväg ner till en underbar vit fin sandstrand. Stranden räcker så långt ögat når.

Till Falsterbo, känd som fashionabel och naturskön badort, söker sig många turister sommartid. Promenera i Skanör-Falsterbos idylliska gamla stadskärnor. Besök Skanörs hamn, vandra i småbåtshamnen och köp fisk direkt av fiskarna eller i rökeriet. Ät god mat på en restaurang.

Besök våra utflyktsmål, t. ex. Falsterbo museum, Falsterbo Fyr, Falsterbo konsthall, S:ta Gertruds kyrka i Falsterbo, Andreas Lundbergagården, Bärnstensmuseet i Höllviken, Vikingabyn Höllviken.

Falsterbo har två golfbanor, ridklubb, cykelvägnät (karta finns på turistbyrån), härligt havsbad som även lämpar sig för vindsurfing. Vandringsstråk finns i riklig mängd. Det fantastiska fågellivet som Falsterbo är berömt för lockar alltid fågelskådare, speciellt när flyttfåglarna drar söderut.

Hjärtligt välkommen till Ljungens Camping i Falsterbo i Skåne.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!