Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Granö Beckasin Camping

Vår anläggning är vackert belägen på en nipa i den lugna Umeälven mitt i den norrländska vildmarken. Här finns några uppställningsplatser för husvagnar och tält, varav de flesta strandtomter.

Upplev vildmarken
Bygg din egen flotte av timmer och rep och låt den föra dig nedströms Umeälven. Ena stunden får du paddla så att svetten lackar för att komma ur ett bakvatten, andra stunden kan du lojt luta dig tillbaka och njuta av den stilla färden.

Du kan gå med kunnig guide på spännande älgsafari eller stillsamma vandringar för att lära dig om skogen och djuren. Du kan paddla kanot i Umeälven, spela golf på en 9-hålsbana, baka mjukkaka i vedeldad ugn, fläta pil, fiska, cykla eller ro träbåt. En aktiv dag avslutas bäst med en värmande bastu, badbalja och en god middag i vår mysiga restaurang som har fullständiga rättigheter.

Maten
I restaurangen såväl som i skogen serverar vi lokala specialiteter. All mat lagas från grunden av lokalproducerade råvaror såsom, älgkött från vårt eget viltvårdsområde. Under sommaren har vi sommarcafé med kaffe, glass och hembakat fika.

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!