Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Parken Zoo

Pris per person från 250:-

250:- vuxna och 180:- för barn.

Välkomna till Eskilstuna och Parken Zoo – ett perfekt utflyktsmål småbarnafamiljer. Förutom djurparken med spännande och exotiska djur från Afrika, Asien, och Sydamerika, där många av arterna ingår i bevarandeprojekt, finns även nöjesparken. Här hittar ni magkittlande åkturer och fartvinden i håret eller karuseller för de mindre, tillsammans med lotterier och prestationsspel. Det är på Parken Zoo du ser artisterna och familjeunderhållningen. Barn och föräldrar kan också hälsa på Kalle Kunskaps Ordköping.
Är det varmt passar ett skönt dopp och roliga lekar på Parkenbadet strax intill. På området hittar ni flera restauranger och fik för en mat- eller fikapaus. Kort sagt: det finns många aktiviteter att se, uppleva och roas av innanför grindarna på Parken Zoo.

Parken Zoo besöker ni på en dag och hinner ändå hem till barnprogrammen på kvällen. Om ni vill sova över och säga god natt till tigrarna, har vi har vi en fyrstjärnig camping och stugby intill djurparken med 100 husvagnsplatser och 20 högklassiga stugor med wc/dusch, eleganta kök, sköna sängar, TV/DVD och bredband. Strax intill ligger köpcentret Tuna Park med över 60 butiker.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!