Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 487 st

Skånes Djurpark Resort

Skånes Djurpark Resort

Skånes Djurpark, djurparken med de nordiska djuren och den fantastiska naturen, bjuder på nytt program varje dag. Kryp- och krälmys och rovfågelsuppvisning varvas med matning av säl, björn, älg och järv.


I Skånes Djurpark har vi både vilda och tama djur. De vilda djuren har alla en sak gemensamt. De finns, eller har funnits, i vilt tillstånd i Norden.

Pga det moderna lantbruket så är de flesta av dem tyvärr utrotningshotade och Skånes Djurpark ser det som mycket viktigt att delta i bevarandet av dessa djur.

I Höör är är världens största djurpark med nordiska djur. Däribland vildsvin, älg, björn, och gråsäl samt tama djur av gamla nordiska lantraser. Totalt har djurparken djur av fler än 85 olika arter. På Skånes Djurpark finns det två stora vattenrutschbanor, lekområden och picknickplatser, samt kiosker och serveringar.
Under 2016 öppnar Fåret Shaun - En världsexklusiv temapark på 20 000 kvadratmeter. Massor av härliga lantlivs aktiviteter utlovas.
Välkommen till vildmarken!

Dela:

Gilla landet
Sommarbanner Snälltåget
SCR
SJ
Skansen
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!