Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Strömma Kanalbolaget

Upplev det bästa av skärgården med Strömma Kanalbolaget. Ett besök i Stockholm är synonymt med en tur tills sjöss. Staden är byggd på vatten och många av oss som också bor i Stockholm glömmer många gånger bort hur vacker vår stad är. Strömma Kanalbolaget har valt ut det bästa av skärgården och kan erbjuda dig en mångfald av upplevelser.

Cinerellabåtarna tar dig snabbt och effektivt ut till t ex Vaxholm, Grinda, Möja och Sandhamn. Cinderellabåtarna erbjuder dig turer från april till oktober. Ute i Vaxholm rekommenderar vi ett besök på Vaxholms Kastell, en krigshistorisk upplevelse där vi försvarade oss mot ryssarna för länge sedan. Idag är Vaxholms Kastell ett konferens- och festcenter med en mängd av aktiviteter. Prova tex på Fångarna på Kastellet!

Våra klassiska sekelskiftsfartyg tar dig till en mängd utflyktsmål i vår skärgård. Vad sägs om tex Drottningholm, Vikingarnas Birka, Fjäderholmarna, sandhamn, Gustavsberg och Sigtuna. Väl framme vill de flesta av våra resenärer inte stiga av då bara upplevelsen att vistas ombord på dessa fartyg är spännande för alla åldrar. På alla våra båtar finner du också bra restauranger. Vi har också många middags och lunchkryssningar. Vi har också ett antal temakryssningar ombord, bl a sälsafari, fågelskådning och slottsturer.

Sist men inte minst erbjuder vi också olika teaterpjäser ombord vid flera tillfällen under sommaren. Läs mer om våra aktiviteter på hemsidan.

Och än en gång välkommen till det bästa av Skärgården i sommar.

Dela:

SCR
The Viking Museum
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!