Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Kustevents Turer

Kustevents Turer

Vi är ett företag som jobbar med det vi älskar året om. Att ta hand om våra gäster och ge en upplevelse med service och kvalité. Vi har möjlighet att arrangera ett unikt event för dig hela året. Allt från några timmar till flerdagsturer och vi samarbetar med flera aktörer.
Tänk dig att uppleva kulturhistoriska turer med musik, allsång, guidning och god mat,
allt medan Kosterhavets och Hvaleröarnas magiska natur sveper förbi på utsidan.

Detta kan du göra både till havs och i land.
Furholmen Restaurang med sin sjöbodsmiljö ett stenkast från Strömstads hamn, och njuta av pinfärska skaldjur eller kanske en grillbuffé.
Ombord på någon av våra båtar när du får många spännande kulturhistorier berättade med glimt i ögat. Smuggelperioden, sillfisket med både öppna och mindre öppna affärer, Karl XII’s slag i Strömstad med omnejd, vad kan vara mer avslappnat och samtidigt spännande? Den kanske mest exklusiva turen vi erbjuder är Trålning i Kosterhavet-Hållbart fiske, där man följer hur räkan kommer upp ur havet, sorteras och kokas. När den är rykande färsk, alltså inte helt kall, får vi njuta av dessa läckerheter till middag medan skärgården passerar på utsidan fönstret.
Varför inte bo mitt i Kosterhavet på Pensionat Ekenäs Koster, en idyll från 1905.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!