Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 785 st

Skyrupsgården

Wärdshuset Skyrupsgården, med anor från 1400-talet, ligger vackert beläget med utsikt över Finjasjön och bara en putt från Hässleholms GK, mitt i den natursköna Göingebygden. Genom åren har den kunnat bjuda på det mest märkliga händelser med spökerier, nedgrävda skatter och den von Holsteinska glanseran bland mycket annat.

Den sköna naturen vid Matterödåsens branta stup, bäckar, dammar och grönskande hagar har givit besökare en liten längtan till att få stanna kvar på Skyrupsgården för alltid. Wärdshusets miljö är precis den idyll som man kan tänka sig. Med vacker natur, nära till sjö och atmosfären fylld av sitt Skånska lugn.

Ta en tur till Skyrup och Wärdshuset Skyrupsgården. Njut av en underbar natur, god mat och dryck samt ett trevligt bemötande.

Golf
Slå en drive rakt ut i det djupaste av Göinge-bygden. Golfentusiasterna dröm, endast 50 meter från Skyrupsgården till första tee och en fantastisk 18-håls Golfbana som drivs av Hässleholms Golfklubb.

Vi samarbetar med Perstorps- Hässlegårdens- Örkelljungas-, Ljungbyheds-, Vittsjös- och Bosjöklosters golfbanor samt med Hasse Bergdahls Golfskola.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Trillevallens Högfjällshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!