Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Öijareds Resort

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared. Här finner du Öijared Resort, Sveriges största golfanläggning, 30 kilometer nordost om Göteborg. Med tre 18-hålsbanor varav en pay-and- play samt en 9-hålsbana, även den pay-and-play så finns en unik tillgänglighet att spela golf.

Vill ni så tar ni del av golfens 63 hål eller löparslingor, mountainbikespår och vandringsleder direkt utanför dörren. Samtliga av hotellets 34 rum har plats för upp till sex gäster. Totalt 200 bäddar. Varje rum är inrett med två sovrum och ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv. Självklart har du fri tillgång till relaxavdelning med bastu och gym.

Med fem konferensrum och flera stora sällskapsytor i en unik miljö så har vi möjlighet att ta emot både det lilla och stora företaget.

På resorten finns restaurang med fullständiga rättigheter samt golfstudio och golfshop.

Golf
Nya banan: Par 72 - öppen och lätt kuperad parkbana.
Parkbanan: Par 70 - kuperad parkbana.
Gamla banan: Par 72 - lätt kuperad park- och skogsbana.

Gamla banan återinvigdes 2008 efter en total renovering, vilket idag gör den till en av Västsveriges bästa banor.

Vägbeskrivning
Kör E20 mellan Göteborg och Alingsås. Ta avfart mot Nääs och Öijared. Kör in i allén och förbi Nääs slott. Efter 4 km når du Öijared Resort.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!