Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Enjoy Events - Golf i Norra Bohuslän

Enjoy Events tillsammans med de 6 golfbanorna i Norra Bohuslän, Dynekilen, Strömstad, Mjölkeröds, Fjällbacka, Sotenäs och Torreby. Erbjuder nu dig som privatperson eller företag unika möjligheter till varierat och rolig golf. Lägg där till en rad olika boende och fantasisk mat så är golfupplevelsen maximal. Tillsammans har vi stora möjlighet att erbjuda just det du vill ha, detta är unikt i Golf Sverige!

Skapa en annorlunda företagsgolf! Bjud dina kunder och medarbetare på golf under förmiddagen och en skaldjursfrossa ombord på en fiskebåt under eftermiddagen. Bo sedan på något av våra hotell och förena nytta med nöje. Vi på Enjoy Events ihop med golfbanorna i Norra Bohuslän ser till att just dig företagsgolf blir något att minnas.

Gå in på någon av golfbanornas hemsida eller på vår så kan du beställa vår 20 sidor stora golfkatalog över vårt koncept. På Enjoy Events hemsida kan du också läsa om vad som är på gång i Norra Bohuslän, Golf i Spanien, konferenser, aktiviteter, events mm.

Vi önskar er varmt välkomna till Norra Bohuslän, året om!

Dela:

MTRX 20
SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Skansen
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!