Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Gourmetpaket

Pris per person från 1165:-

Erbjudande

  • Stor frukostbuffé
  • Ett glas mousserande från någon av våra lokala producenter
  • 4 rätters avsmakningsmeny efter säsongens lokala råvaror
  • Tillgång till bastu
  • Morgonrock och tofflor

Gäller t.o.m. 2021-04-30.

Hotel Svea har en gedigen mattradition som sträcker sig så långt tillbaka som till 1840-talet då som Gästgiveri och sedan bryggeri. Tänk att ständigt få vara delaktig att utveckla nya smaksensationer, vi är nu inne på 2020 talet.
Denna upplevelse är för er som verkligen uppskattar mat och dryck – en Gourmet.
Efter säsong väljs närproducerade råvaror som kulinariskt förädlas av vårt kök samt våra därtill utvalda drycker. Allt serveras i den anrika restaurangen Piraten på Hotel Svea och maten njuter ni av till en fantastisk havsutsikt.
Ni bor direkt vid havet med vidunderlig havsutsikt. Där ni njuter av vågornas brus eller om ni hellre vill ha ett rum med utsikt över vår tysta lummiga trädgård.
Svea har massage och bastu och en mindre relaxavdelning där ni kan koppla av och njuta efter en god måltid. Trädgården är öppen under sommaren.
Hotel Svea ligger mitt i centrum och knappt 7 min gång från centralstationen. Ni har alltid gratis parkering precis utanför Hotellet.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!