Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

ProfilHotels

ALLTID MITT I CITY
Hos ProfilHotels bor du alltid mitt i city, med stadens puls precis utanför. När du kliver över tröskeln vill vi att du direkt ska märka att vi ansträngt oss. Stilen, atmosfären och ljuset samverkar för att skapa en miljö där vi hoppas att du ska trivas och känna dig välkommen.

NIO DESTINATIONER, 11 HOTELL
ProfilHotels finns på åtta orter i Sverige samt i Köpenhamn. Med våra elva hotell är vi ingen stor kedja, men det lyfter vi gärna fram som en fördel. Den familjära stämningen, sammanhållningen, den uppmärksamma servicen – det är saker som blir lättare för oss som inte är så stora.

MÖTEN OCH KONFERENSER
På alla våra hotell kan du få hjälp med att fixa ett möte eller en större konferens. Våra hotell har karaktär och tradition, inget är det andra likt. För att få mer information om exakt vilka mötesmöjligheter som finns på den destination eller det hotell du är intresserad av: hör av dig! Vi ska göra allt vi kan för att tillfredsställa dina önskemål.

MAT OCH DRYCK
Mat och dryck är en viktig del av en lyckad hotellvistelse, oavsett om man reser i tjänsten eller privat. På våra hotell finns alltid goda möjligheter till en härlig måltid, eller bara ett glas för att varva ned efter dagens händelser.

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!