Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Hotell Älvdalen

Ett fräscht hotell med sköna sängar och god mat. Centralt beläget i Älvdalen, fyra mil norr om Mora. Närhet till fiskevatten, skidspår och simhall för hela familjen. Tomteland i Mora och Björnparken i Orsa är populära utflyktsmål för våra gäster.

Läge

I Älvdalen finns mycket att upptäcka, på Hotell Älvdalen guidar vi dig till aktiviteter och upplevelser som passar just dig. Här finns natur- och kulturupplevelser och utbildade guider som kan ta mig med på en resa genom Älvdalens historia. Det äkta och genuina lever fortfarande kvar och många kommer hit för att se våra levande fäbodar, porfyren och Hagström. I samarbete med Sportkullan erbjuder skidläger för både nybörjare och elit, där du får lära dig tekniken i spåret. Det tillsammans med god mat, massage och många skratt. Du kan också upptäcka Älvdalen på skoter, något som passar lika bra för familjen som för konferensen. Vi tar oss till utsiktsplatser, aktiviteter och njuter av maten i vildmarken. Hit kommer också många för att fiska, i samarbete med Älvdalens Fiskecenter erbjuder vi fiskeweekends och kurser. Några mil från Älvdalen finns Orsa Grönklitt och Björnparken, Tomteland och Fjätervålen. Vi törs garantera att din semester inte blir tråkig.

Boende

Här sover du skönt i sängar från Wasabedden, lokalt producerade i Älvdalen. Alla rum har WC, dusch, TV och telefon. Vi har många familjerum, för både små och stora familjer. Med närheten till skidspår, sim- och ishall kommer många idrottsföreningar till oss för att ha träningsläger. Mer om det hittar du här. Vi har totalt 52 rum som alla är luftkonditionerade.

Restaurang / Bar

Vår restaurang rymmer 200 gäster och hit kommer många för att äta vår goda lunchbuffé, som serveras dagligen (med reservation för storhelger och röda dagar). På kvällarna dukar vi upp en god middagsbuffé och snart presenterar vi vår nya á la cartemeny för helger. Du kan givetvis boka in dig och ditt sällskap för en á la carte middag redan nu, kontakta oss för meny. Vi arrangerar allt från trubadurkvällar med dans till temakvällar med spännande maträtter. Håll utkik i vår kalender.

Faciliteter

Bastu, bubbelpool, bar, restaurang, lokaltidningar, kvällstidningar, skidförvaring, familjerum, rum för allergiker och handikappade. Luftkonditionering.

Visita

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!