Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Knappgården Fjällhotell

Knappgården ligger intill Österdalälven med underbar utsikt över Nipfjället, Städjan och Hedfjorden. Gården är timrad och har anor från 1600-talet och ligger 20 minuters bilväg från Idre Fjäll och Fjätervålen. Här i norra Dalarna finns mängder av aktiviteter att erbjuda.

Vintertid är det skidåkning som gäller för de flesta med flera fina skidanläggningar såsom Fjätervålen och Idre Fjäll. När vi inte har snö och is är det nära till älven för kanotturer, forsränning, flugfiske och bad. Fjällvandra i vår sydligaste fjällnationalpark, Fulufjället, bara 30 km härifrån och se Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall. Nipfjället och Städjan i motsatt riktning erbjuder fina vandringsleder.

Här i Soho North på Särnaheden kan vi erbjuda våra boende gäster att "äta ute’" när de inte känner för att laga maten själva.

Vi, Linnea och Nigel Tarr vill göra det möjligt för våra gäster att slappna av i bekväm miljö och njuta av fantastisk natur.

Varmt Välkomna!

Vägbeskrivning
Intill RV 70 10 km norr om Särna / 20 km söder om Idre
Busshållplats Särnaheden buss 170

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!