Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 586 st

Åre Fjällby

Åre Fjällby/Bygget Events & Konferens

Lägenheterna har ett, två eller tre sovrum där du både har soffgrupp och TV. Lägenheterna ligger samlade runt huvudbyggnaden där du hittar reception, konferenslokaler och restauranger.

I huvudbyggnaden ligger våra konferenslokaler. Vi har 8 konferenslokaler där tre av de större lokalerna kan öppnas upp till en stor lokal och rymmer då upp till 200 personer.

I huset finns två restauranger och nattklubb. ”Restaurant Bistro” är en traditionsrik restaurang med konferensmeny och à la carte-meny. ”Restaurant Bygget” serverar tapas och sushi.

På hotellet har vi bastu med relaxavdelning. När det gäller aktiviteter har vi ett nära samarbete med snöscootersafari, hundspann m fl. Ta kontakt så skräddarsyr vi en helhetslösning för dig.

Till Åre tar du dig enkelt med bil, buss eller varför inte prova vårt nya Nabotåg? ”Bygget” är Åres uteställe nr. 1! Afterski med liveband, nattklubb med live-uppträdande, 4 barer och 3 dansgolv. Vad mer kan man önska sig?

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!