Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Buustamons Fjällgård

Pris per person från 1475:-

Det här är Åreskutans högst belägna hotell, 732 meter över havet med ski in/out i genuin och charmig fjällmiljö, 5 kilometer ovanför Åre by. På Buustamon råder total avkoppling, långt ifrån vardagens stress. Här finns en fantastisk natur och en mängd aktiviteter. Köket brinner för god kvalitet och använder råvaror från Jämtland, tillagade från hjärtat. Till maten finns ett generöst utbud av viner och andra ädla drycker. Inte minst de som man själv tillverkat i det egna helt lagliga Bränneriet.
Buustamon omnämns ofta som en av Åres bästa restauranger och finns listad i White Guide. Öppet året om för grupper, bröllop, konferens och för privatgäster dagligen dec-april och långweekend/weekend juli-okt.

Sommar och höst innebär underbara naturmöten med färger, dofter och djur, varför ett besök hos Buustamon ger en skön vistelse även under barmarkstider. Vandring finns runt knuten och utöver det tillgång till en mängd andra aktiviteter i Åreområdet. Vakna halvvägs upp på Åreskutan, vandra ut med egen matsäck, när ni kommer tillbaka är bastun varm och kocken har förberett kvällens 3-rättersmeny.

Petit Hotel

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!