Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 099 st

Hotell Åre Fjällsätra

Ni är välkommen att bo hos oss på mysiga hotell Åre Fjällsätra - oavsett årstid. Vi har alltid öppet - sommar, vår, höst och vinter - vilket allt fler besökande i Åredalen har upptäckt.

Åre Fjällsätra är ett personligt hotell med naturen i fokus.

Åre Fjällsätra är en förhållandevis ny hotell- & konferensanläggning i Åredalen. I början av 1997 startades ombyggnaden av det kända Fjällsätra konvalescenshemmet. Anläggningen byggdes under 1930-talet som ett konvalescenshem. Vi har bevarat verksamhetssyftet, dvs hit kan du komma ung som gammal, som enskild gäst, med ett företag eller i grupp för PAUS; Parkering - Andhämtning - Utmaning - Stimulans.

En av Åre Fjällsätras starkaste ambitioner är att motverka hög puls med hjälp av charmig inomhusmiljö och fantastisk natur. Slappna av i kaffesalongen eller njut av fönsterbord i restaurangen och njut av fjällutsikten. Vår inredningsfilosofi är att vi ska själva ska tycka om att arbeta i den hotellmiljö vi erbjuder våra gäster.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!