Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 642 st

Hotell Fjällgården

Fjällgården byggdes 1910 och ligger vid Bergbanans övre station, mitt i Åres stora skidområde med magnifik utsikt över Åre by och Åresjön. Hotellet är stilfullt renoverat, ombyggt och tillbyggt, med 10 nya sviter, solterrass, relaxavdelning och bar, med nya restauranger och konferenslokaler, och med fler öppna spisar och skönare fåtöljer. Lägg därtill Åreskutans skidområde med 40 liftar och 97 preparerade pister så får du en oförglömlig skid- och vinterupplevelse i klassisk miljö. Vi har 62 rum, varav 10 nybyggda sviter.

Ät gott på våra restauranger
Fjällgården har två restauranger. I Backrestaurangen äter du en god och rejäl lunch utan att du behöver ta av dig pjäxorna. Kvällstid serverar vi olika temamiddagar. Vår à la carteérestaurang erbjuder Åres bästa restaurangutsikt tillsammans med den goda maten.

Fjällgårdens After Ski – dagens höjdpunkt
Fjällgårdens After Ski är Åres riktmärke för alla som gillar bra musik, öl och väldigt hög stämning på eftermiddagarna. Sveriges populäraste After Ski band garantera ett omväxlande och fartfyllt utbud av underhållning.

Konferens – möte med många möjligheter
Vi skräddarsyr din konferens med tillgång till trådlöst bredband i hela hotellet, personlig service och spännande aktiviteter. Fjällgården erbjuder en fantastisk inramning till produktlansering, kick-off och konferenser för upp till 100 personer..

Pröva något nytt
Snö är bra för skidåkning Men också för skotersafari, hundspann, heli-skiing och kälkåkning. Vi samarbetar med de bästa arrangörerna för att ge dig många oförglömliga upplevelser.

Temaveckor
Under sommar- och höstsäsongen arrangerar vi tillsammans med experter och instruktörer olika temaveckor.
Mountainbike. Kasta dig u tf ör Åreskutan i halsbrytande fart på en mountainbike och upplev den mäktiga utsikten och naturen – om du hinner.
Zipline. Zipline är en linbana där du fastspänd i en sele svischar fram över Åreskutans vackra natur. Sommar som vinter.
Golf. Vi samarbetar med Åre Golfklubb.

Historic Hotels of SwedenVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!